top of page

Kadeti ponovo na okupu

Updated: Apr 2, 2023

Posle nekoliko godina posta, kadetska selekcija Fudbalskog Kluba Borac ponovo je formirana i počinje sa radom. Momci uzrasta od 15 do 18 godina će trenirati na stadionu Lukarelo, za početak pod komandnom palicom Nikole Delića, koji je prethodne godine sa pionirima osvojio drugo mesto u Vojvođanskoj ligi za pionire.


Kadeti FK Borac na početku priprema

Cilj ovog okupljanja kadeta jeste da se pojedini igrači, kako iz prvog tima tako i iz omladinskog pogona, maksimalno angažuju na oba fronta kako bi zadržali takmičarsku formu ali i stekli neophodno iskustvo za dalju karijeru. Jasno je da će pojedini mlađi igrači iz seniorskog pogona često dobijati šansu u kadetskoj ligi kako bi svake nedelje imali barem po jednu utakmicu u svojim nogama, na čemu je najviše insistirao šef stuke crveno-plavih, Nikola Delić


Za sada još uvek nije jasno ko će raditi sa kadetima ove sezone. Takođe je ostala nepoznanica u kojem takmičenju kadeti će se takmičiti ove godine. Sve to će biti poznato do sredine avgusta, odnosno do početka prvenstva. Do tada, kadeti će raditi punom parom, gotovo svakodnevno, nebi li ostvarili uspreh iz prethodne sezone, možda i otišli korak dalje.

ttrrtr.png

Registruj se i postani član sajta

bottom of page